Oderwijziging

Wij danken u voor uw order van 18 april jl. waarin u 10 paar MAGNET-sportschoenen bestelt. Helaas kunnen wij deze MAGNET-sportschoenen niet leveren in de maten die u wenst omdat sommige maten (maat 41, 42 en 43) zijn uitverkocht.

Een uitstekend alternatief zijn onze SUPER-sportschoenen. Deze zijn in korte tijd zeer populair geworden. In de bijgesloten geïllustreerde folder kunt u zien dat deze slechts iets duurder zijn dan de MAGNET- sportschoenen. Ze zien er wel moderner uit en de pasvorm is ook beter. Bovendien zijn deze sportschoenen lichter dan die van het model MAGNET, maar net zo duurzaam.

Aangezien ons bedrijf deze schoenen het hele jaar door produceert, garanderen wij u dat de SUPER-sportschoenen het hele jaar verkrijgbaar zijn. Als u uw bestelling voor de MAGNET-sportschoenen annuleert en in plaats daarvan de SUPER-sportschoenen bestelt, geven wij u een eenmalige korting van ƒ 25,00 per paar. Indien u niet van deze aanbieding gebruik wenst te maken, leveren wij u de MAGNET-sportschoenen zo spoedig mogelijk. U moet met een levertijd van ongeveer één maand rekening houden.

Graag vernemen wij uw spoedige reactie.