Sponsors Sportdag

Aan het bestuur van

Postbus

Stad, 15 januari

Geachte heer, mevrouw,

Op onze school voeren we dit jaar Fit & Fun uit. Fit & Fun is een programma waarmee leerlingen van de tweede klassen van het voortgezet onderwijs gestimuleerd worden om te bewegen en te sporten.

Hiervoor organiseren we in april een volleybaltoernooi voor de eerste, tweede en derde klassen van onze school. U begrijpt dat we hiervoor graag leuke prijzen willen aanbieden, zodat de leerlingen meer gemotiveerd zijn om mee te doen.

Omdat uw bedrijf vlak bij onze school zit, zouden we graag met u van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden van sponsoring. We denken bijvoorbeeld aan:

1. De mogelijkheid om prijzen ter beschikking te stellen

2. Geldelijke bijdragen zodat we de organisatie van het toernooi professioneler kunnen aanpakken

Natuurlijk zorgen wij in ruil voor uw bijdragen aan ons toernooi voor publiciteit voor uw bedrijf tijdens het toernooi. Zo kunnen we uw advertentie gratis opnemen in ons toernooiblad of een reclamebord plaatsen op het sportveld.

Een van onze docenten of een van de leden van het Fit en Fun-team neemt hierover daarom volgende week met u contact op. Als u nog vragen heeft dan kunt ons natuurlijk ook bellen of schrijven.

We hopen op een positieve reactie op ons verzoek en danken u alvast voor de medewerking,

Vriendelijke groeten,