Verkoopbrief

Een volledig kerstpakket met onbeperkt houdbare sfeer

De feestdagen vieren in stijl? Smaakvol genieten met familie en vrienden? Wie wil dat niet! Eerst gezellig samen aan de koffie met overheerlijk en exclusief kerstgebak. Vervolgens feestelijk borrelen met versgebakken banketbakkerszoutjes. En als slotakkoord van de kerst- of nieuwjaarsdis een heerlijk dessert in de vorm van een prachtig afgewerkt taartje of een royale pudding om tot besluit nog lekker na te genieten bij een kopje koffie met bonbons.

Zo heerlijk als dit klinkt kan het ook daadwerkelijk zijn. Want onze zorgvuldig samengestelde kerstpakketten maken de feestdagen tot een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten. Een volledig pakket met een sfeer die past bij uw goede naam en uitstraling. Zo reserveert u nu al een prominente plaats aan het kerst- of nieuwjaarsdiner van uw medewerkers of relaties.

Over de invulling kunnen we natuurlijk verder overleggen. Want u heeft uiteraard het laatste woord. Maar binnen ons gevarieerde aanbod van heerlijkheden zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig en geschikt voor elk denkbaar moment van de feestdagen.

Onze pakketten voldoen voor de hele periode van kerst tot met jaarwisseling. En zorgen voor onbeperkt houdbare herinneringen. Ook combinatiepak- ketten waaraan bijzondere sfeerelementen zijn toegevoegd behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u direct bestellen? Of heeft u toch nog vragen?

Bel ons: tel _________________

Met vriendelijke groet,